Annons

Annons

Ny CHIC-blogg: Jenny “Velvet” Petersson
Annons


Artisten Jenny "Velvet" Petersson börjar blogga på chic.se!

Artisten Jenny "Velvet" Petersson börjar blogga på chic.se!

Artisten Jenny Petersson, känd som Velvet, har haft flera radiohits och medverkat i Melodifestivalen tre gånger. Hon har en framgångsrik internationell karriär och turnerar mycket utomlands. Privat har hon ett brinnande intresse för hästar och hundarna Nisse och Hugo är hennes ständiga följeslagare. Från och med nu kan du följa hennes blogg här på chic.se.

Välkommen! Hur känns det att börja blogga hos CHIC?

– Det ska verkligen bli jättekul! Är sjukt spänd och nyfiken på att blogga. CHIC känns helt rätt för mig och jag kollar själv alltid in hemsidan eftersom den är underhållande och innehåller allt det jag vill läsa om.

Vad kommer vi att kunna läsa i din blogg?

– Oj, allt möjligt! Mina resor när jag turnerar, mycket shopping och diverse tips som jag lär mig på vägen. Och självklart mina älskade hundar Nisse och Hugo, samt min fina häst Queen.

Vad kommer vi absolut inte att få läsa i din blogg?

– Skitsnack!

Hur skulle du beskriva din stil?

– Min stil är lite blandad! Älskar att klä upp mig och vara gala, samtidigt som det är skönt med ett par jeans och T-shirt ibland. Men mest gillar jag att klä mig snyggt och känna mig fin. Då utstrålar jag det också.

Har du några favoritmärken/designers?

– Jag har ingen speciell favorit, utan gillar en massa olika. Älskar Acne till exempel, tycker de gör supersnygga och intressanta grejer.

Vad är ditt bästa/sämsta köp?

– Åh Gud, svår fråga! Bästa köp är mina YSL-skor som jag köpte till Melodifestivalen 2009 med ”The Queen”. De är de skönaste skor jag har, även om de är skyhöga. Jag försöker att inte göra dåliga köp.

Hur blir du chic på ett kick?

– Med ett par snygga skor och glammiga accessoarer!

Till Velvets blogg >>


Annons


TAGGAR
Kommentera | Translate


AnnonsLaddar