Annons

Annons

Ny CHIC-blogg: Julia Krischel från Big Brother
Annons


Julia Krischel från Karlstad börjar blogga för CHIC!

Julia Krischel från Karlstad börjar blogga för CHIC!

Om du känner igen Julia Krischel är det inte så konstigt. Förutom att Julia var med i årets omgång av Big Brother har hon tidigare varit med i både Top Model och Paradise Hotel. Julia är utbildad makeupartist och hudterapeut. Hennes andra passion i livet är matlagning.

Välkommen Julia! Hur känns det att börja blogga för CHIC?
– Det känns väldigt bra. CHIC är en av mina favorittidningar så det är en ära att få börja blogga här.

Vad kommer vi att få läsa i din blogg?
– Jag har en stort intresse för matlagning så jag kommer dela med mig av goda recept. Jag är även en riktig produktnörd så det kommer bli en hel del skönhetstips. Ni kommer även få läsa om min vardag.

 Vad kommer du inte att skriva om?
– Politik.

Hur skulle du beskriva din stil? Har du några favoritmärken/designers?
– Jag gillar den lite mer rockiga stilen men till fest så klär jag gärna upp mig mer feminint. Jag har inga speciella favoritmärken/designers utan jag blandar gärna.

Var kommer ditt matintresse ifrån?
– Redan som liten så älskade jag baka men mitt intresse för matlagning kom efter att jag flyttade hemifrån. Jag är uppväxt i en familj som gärna prioriterar god mat, när jag flyttade hemifrån så ville jag fortsätta äta lika gott så då fick lära mig på egen hand. Mat binder många människor samman och jag älskar det sociala och mysiga med att tända upp massa ljus och bjuda på en god middag.

Vilket är ditt bästa skönhetstips?
– Använd en peeling 1-2 ggr i veckan. Det tar bort de döda hudcellerna som annars brukar täppa till huden. När de döda hudcellerna är borta så får du mer lyster och dina andra produkter kan tränga ner djupare i huden. Fukt är något att hudtyper behöver så se till att återfukta din hud ordentligt. Använd gärna en ren fuktmask som du sover med ibland, det är som ett glas vatten för huden.

Vad är det bästa respektive sämsta med att vara med i en dokusåpa?
– Det bästa med att vara med i en dokusåpa är upplevelsen. Jag är väldigt öppen som person och söker ständigt nya kickar och äventyr i livet. Det negativa är att man inser hur trångsynta många människor är. Jag blir ibland helt mörkrädd av vad vissa människor skriver på sociala medier.

Har du gjort något du ångrar?
– Jag är inte personen som ångrar saker jag gjort i mitt liv. Jag tycker det inte är värt den negativa energin utan jag tar hellre lärdom och växer som människa.

 Till Julias blogg >>


Annons


TAGGAR
Kommentera | Translate


AnnonsLaddar