Annons

Annons

Ny CHIC-blogg: Magnus Ragnvid Chammon
Annons


Fotografen Magnus Ragnvid Chammon har börjat blogga på chic.se!

Fotografen Magnus Ragnvid Chammon har börjat blogga på chic.se!

CHIC hälsar fotografen Magnus Ragnvid Chammon välkommen som ny bloggare på chic.se!

Välkommen! Varför gillar du CHIC?

– Jag gillar CHIC för att Charlotta Flinkenberg sitter som chef där. Det gick upp för oss när vi plåtade Årets Chicaste i förra veckan att vi har arbetat tillsammans i snart 16 år, give and take!

Vad kommer vi att kunna läsa i din blogg?

– Det kommer att bli en hel del bilder från mina plåtningar, där man kommer att kunna följa med mig behind the scene, och på min flytt till Berlin som jag är mitt uppe i. Jag borde ha börjat packa för en månad sedan, men räknar med att hinna med det dagen innan flyttlasset ska hämtas.

Vad kommer vi absolut inte att få läsa i din blogg?

– Vad jag har ätit till lunch… eller om jag sovit länge… Det känns ganska ointressant…

Hur skulle du beskriva din stil?

– Jeans… jeans… jeans… Sneakers…. sneakers… sneakers… och skjortor… skjortor… skjortor…

Har du några favoritmärken/designers?

Tom Ford, Norse Projects, Edwin, Hope.

Vad är ditt bästa/sämsta köp?

– Mitt bästa köp måste vara min glasögon (5 par) som jag kan ha till i princip allt. Mitt sämsta köp var ett par Dsquared² cowboystövlar jag köpte i London. Kostade en mindre förmögenhet och kändes självklara när jag bodde i London, kändes mindre självklara när jag flyttade till Stockholm.

Till Magnus blogg >>


Annons


TAGGAR
Kommentera | Translate


AnnonsLaddar