Annons

Annons

Ny CHIC-blogg: Rockiga webbredaktören Rosie
Annons


Rose-Marie "Rosie" Söderlund - a metal girl in a fashion world.

Rose-Marie ”Rosie” Söderlund – a metal girl in a fashion world.

CHICs webbredaktör Rose-Marie ”Rosie” Söderlund brukar i vanliga fall coacha de andra bloggarna, men nu har hon beslutat sig för att börja blogga själv för allra första gången.

Hur kommer det sig?
– På pappret vet jag ju precis hur man ska göra för att driva en framgångsrik blogg, men det ska bli intressant och lärorikt att testa testa hur det är i praktiken. Jag går på mycket roliga events och har en stil som skiljer sig från mängden, så jag hoppas att jag kan fylla ett tomrum både här på chic.se och i bloggosfären.

Det står i din bloggheader att du är en ”metal girl in a fashion world”.
– Ja, jag har jobbat med modetidningar i 13 år och lyssnat på hårdrock i hela mitt liv, vilket även återspeglas i min klädstil. Men mode och hårdrock kan faktiskt gå hand i hand.

Vad kommer du att skriva om i din blogg?
– Livet på redaktionen, roliga events, saker jag tycker om. Allt från mode och skönhet till mat och dryck. En livsstilsblogg med rockig twist, skulle man kunna säga.

Hur skulle du beskriva din stil?
– Förutom svart, silver, nitar, läder, dödskallar, leopard och allt annat som hör rockstilen till gillar jag vippiga kjolar, 50-talsinspirerade klänningar och färgen rosa.

Har du några favoritmärken/designers?
– Jag är bland annat förtjust i Alexander McQueen och Karl Lagerfeld, men handlar lika gärna på kedjor som H&M, Lindex och Zara eller i små udda butiker.

Vad är ditt bästa/sämsta köp?
– Mitt bästa köp är en Prada-väska som jag köpte på ”sjutti på Schuttis”, det vill säga Nathalie Schutermans stora rea. Jag gör sällan speciellt dåliga köp, utan är tvärtom väldigt duktig på att göra fynd  – om jag får säga det själv. Det är sällan jag köper märkesplagg eller accessoarer till fullpris.

Hur blir du chic på ett kick? Dvs om du bara har fem minuter på dig.
– Svart kajal, läppstift och höga klackar. Har jag en dålig hårdag sätter jag upp håret i en knut eller gör en fläta.

Till Rosies blogg >>


Annons


TAGGAR
Kommentera | Translate


AnnonsLaddar