Annons

Annons

Ny CHIC-blogg: Skådespelerskan Ellen Bergström
Annons


Skådespelerskan Ellen Bergström börjar blogga för CHIC!

Skådespelerskan Ellen Bergström börjar blogga för CHIC!

Vi är glada och stolta att hälsa skådespelerskan Ellen Bergström välkommen som ny bloggare på chic.se. Ellen känner du bland annat igen från ”Elsas Värld” på TV3 Play och ”Jakten på Julia” på SVT. I februari kommer vi att få se henne på vita duken i Kjell Sundvalls långfilm ”I nöd eller lust”.

Välkommen Ellen! Hur känns det att börja blogga för CHIC?
– Hej och stort tack! Det känns verkligen JÄTTEKUL och helrätt.

Vad kommer vi att få läsa i din blogg?
– Jag skriver om mitt liv, en livsstilsblogg. Jag älskar skönhet, kan inte få nog av roliga produkter. Gillar att träna och delar gärna med mig av pinsamma händelser (ja, jag lyckas alltid göra bort mig på något sätt på grund av min extrema impulsivitet). Det brukar komma några seriösa inlägg om livet också. Ja, ni märker. Helt enkelt varierat. Haha…

Vad kommer du inte att skriva om?
– Hm… Politik och religion. Det håller jag mig utanför.

Hur skulle du beskriva din stil? Har du några favoritmärken eller designers?
– Oj, jag vet faktiskt inte. Jag klär mig lite efter hur jag mår. Jag handlar mest på kedjor som H&M, Gina Tricot och Bik Bok. Jag gillar att handla mycket och billigt. Jag är ingen sådan som sparar och lägger flera tusen på ett par skor, dyra designerkläder har aldrig varit nått för mig. Jag gillar fina kläder, men jag har ju levt lite sporadiskt och flängigt ända sedan jag var 18, så att köpa något jättedyrt har inte varit prio för mig. Jag har lagt mina pengar på resor och nöje mest om jag ska vara ärlig.

Hur har ditt liv förändrats sedan du blev en offentlig person?
– På ett sätt har det ju förändrats, eftersom jag inte jobbar på ett vanligt 9-5 jobb längre. Jag kan faktiskt delvis försörja mig på att jobba som skådespelerska nu, blandat med andra saker jag gör. Jag upplever inte att jag förändrats så mycket som person, eller jo, jag är nog mer mer stressad och disträ nu än förut.

Dina humoristiska videoklipp gör succé på Instagram. Spexade du lika mycket innan du blev känd?
– Succé och succé, haha… Jag vet inte, men det är många som tycker det är skoj! Jag har alltid varit klassens clown. Men när jag var yngre sågs jag för det mesta som jobbig. Och jag var kanske lite jobbig nu när jag tänker efter. Nu har jag mognat och hittat mig själv lite mer. Jag har ju alltid gillat att få andra att skratta! Överlag så tycker jag om att ge mycket till andra, jag vill att de runtomkring mig ska må bra.

Vilket är ditt bästa skönhetstips?
– Det låter klyschigt, men ett stort leende kan fasiken rädda vilken grå dag som helst. Men om man inte kan le, så kan man spraya på sig lite ansiktsvatten, då känner i alla fall jag mig lite fräschare!

Hur blir du chic på ett kick? Det vill säga om du bara har fem minuter på dig.
– Jag är en tidsoptimist utan dess like, så det är nästan alltid 5-minutersfix som gäller för mig. Men då drar jag på mig en BB-cream, concealer, rouge, en snabb eyeliner och mascara. Tro det eller ej, men jag kan kladda på det på mindre än 5 minuter Eller så tror jag bara att det är 5 minuter. Det kanske är tidsoptimisten i mig som talar. Haha…

Till Ellens blogg >>


Annons


TAGGAR
Kommentera | Translate


AnnonsLaddar