Annons

Annons

Ny trend: Kändisarna delar med sig av privata foton
Annons


celebphoto

Kändisarna delar med sig av sina privata bilder.

En ny trend sprider sig som en löpeld bland kändisarna just nu. Många har tröttnat på att bli jagade av paparazzifotografer och väljer nu istället att dela med sig av sina privata bilder på sina egna hemsidor och Twitter och Facebook. Allt för att kunna visa deras riktiga jag.

beyonce

Beyoncé startade den egna hemsidan I Am Beyoncé för att kunna visa upp bilder på sin då nyfödda dotter Blue Ivy. Nu har, den annars så hemlighetsfulla stjärnan, även börjat dela med sig av fler personliga bilder på sig själv, maken Jay-Z och deras familj.

victoria

Victoria Beckham har Twittrat flitigt ett tag nu men i samband med sin födelsedag den 17 april startade hon även ett Facebook-konto där hon postar bilder från sin vardag.
– Jag tror att mina fans och kunder verkligen får lära känna mig och min humor genom mina tweets. Folk får se mitt riktiga jag, säger Victoria.

rihanna

Rihanna har avbrutit alla intervjuer den senaste tiden när hennes privatliv har kommit på tal. Den som vill få en inblick i stjärnans liv bör istället kolla in hennes Instagram eller Facebook där hon dagligen delar med sig av härligt fotogodis.

Av: Emilie Cederquist Foto: Beyoncé, Rihanna, Victoria Beckham


Annons


TAGGAR
Kommentera | Translate


AnnonsLaddar