Annons

Annons

Nya appen låter dig låna lyxiga märkeskläder

Brukar du också köpa nya kläder inför fester och andra sociala tillställningar? Med den nya appen Armarium kan du i stället låna en hel outfit, komponerad med lyxiga märkeskläder.

Det kan vara svårt att hålla garderoben uppdaterad och fräsch när den sociala kalendern är fullspäckad med middagar, fester och tillställningar med jobbet. Armarium är en helt ny app som lånar ut lyxiga märkeskläder och accessoarer till sina användare.

Annons

Alexandra Lind Rose och Trisha Gregory, båda med mångåriga erfarenheter inom mode, har grundat appen som helt enkelt ska hjälpa kvinnor att klä sig chict, utan att behöva shoppa. Några av varumärkena som finns tillgängliga i appen är Nina Ricci, Anthony Vaccarello, Sonia Rykiel, Roberto Cavalli och Missoni.

Plaggen lånas ut under fyra dagar och appen fylls ständigt på med nya varumärken. Att låna kläder kostar mellan 3 700 och 4 900 kronor och att låna accessoarer som smycken, handskar eller handväskor kostar mellan 1 600 och 2 400 kronor.

Armarium finns att ladda ner i App Store, men för tillfället finns tjänsten endast tillgänglig i USA. Vi håller såklart tummarna för att tjänsten kommer till Sverige snart!

Läs även:
Modehusen som flest drömmer om att jobba hos
CHICs ultimata guide till Palma – den nya it-staden
Nu kan drömjobbet bli ditt hos Victoria’s Secret

Foto: All Over Press

Annons
Annons

AnnonsLaddar