Annons

Annons

Nyblivna brunetten Nicole Richie: ”Jag känner mig redan smartare!”




Annons


Nicole Richie, blond i mars 2009 och brunett i december.

Nicole Richie, blond i mars 2009 och brunett i december.

Tvåbarnsmamman Nicole Richie, 28, har alltid gillat att experimentera med sitt hår. Tills hon skaffade barn det vill säga. När hon lanserade julkollektionen av House of Harlow 1960 på Bloomingdale’s i helgen berättade hon:

– Jag brukade färga mitt hår hela tiden, men nu var det ett par år sedan senast. Jag har haft fullt upp med barnen, så jag har inte hunnit. Men nu var jag trött på att vara blond och redo för en förändring!

Vilken hårfärg passar Nicole Richie bäst i?

Se resultat

Loading ... Loading ...

Senare samma dag twittrade Nicole:

– Tack till alla som kom för att träffa mig i det här förfärliga vädret! PS: Jag har blivit brunett! Jag känner mig redan smartare.

Av: Rose-Marie Söderlund Foto: All Over Press


Annons


TAGGAR
Kommentera | Translate


Annons



Laddar