Annons

Annons

Olivia Palermo: ”The City” är på låtsas!
Annons


Olivia Palermo är inte alls lika bitchig i verkligheten som i succéserien "The City"

I tv-serien ”The City” framställs societetstjejen Oliva Palermo som en bitch av stora mått, men enligt henne själv är hon inte alls elak i verkligheten och att det från början var ett medvetet karriärsdrag att medverka i realityserien.

– Det är absolut inte verkligt. Det är ett affärsbeslut. Jag lär mig av det. Det adderar nöjesvärde. Jag vet mitt fokus. Jag har en långtidsplan, så att jag inte fastnar i ögonblicket, förklarar hon.

Olivia Palermo med sin hunkiga pojkvän Johannes Huebl.

Den bildsköna brunetten, som för tillfället är tillsammans med den manliga modellen Johannes Huebl, avslöjar också att hon inte har några planer på att stanna kvar i realityvärlden för alltid utan istället ser fram emot en karriär som designer.

– Jag vill skådespela, modella, försöka allt. Att designa ett kollektion kommer så småningom, säger hon till Tatler Magazine.

24-åringen säger också att hon föredrar att spendera tid i London istället för New York, där hon växte upp, eftersom hon tycker att britter är mer genuina.

– Människor letar alltid efter det negativa och fokuserar inte på det positiva. I New York accepterar folk varandra för snabbt. I London accepterar folk inte dig lika snabbt, men så fort de gör det, så kan du ha djupare relationer, säger hon.

Läs även: Veckans chicaste: Olivia Palermo

Stilsäkra Olivia imponerar alltid med sina träffsäkra outfits.

Av: Malin Ny Foto: Stella Pictures


Annons


TAGGAR
Kommentera | Translate


AnnonsLaddar