Annons

Annons

Päivi Hacker: ”Leopardmönster är tidlöst”
Annons


CHIC har träffat Päivi Hacker.

CHIC bokade in en träff med Päivi Hacker från ”Svenska Hollywoodfruar” när hon var på snabbvisit i Stockholm.

Hur ser en vanlig dag ut för dig?
– Jag älskar att motionera och det är en stor del av min dagliga rutin. Jag tar mig tid till det varje dag, det spelar ingen roll hur busy jag är. Jag är inte en hemmafru, jag och min man har ett företag.

Vad skulle du göra om du inte var rik?
– Jag skulle hitta på något kul. Jag skulle inte sitta ner och gråta utan jag skulle börja om och jobba mot att bli rik igen.

Päivis väska från Valentino.

Hur mycket är din garderob värd?
– Mycket pengar, jag har många couture-plagg. Jag älskar leopard för det är tidlöst. Det här är min lilla leopardväska från Valentino. Jag hittade den på Rodeo Drive, på ett rött sammetsbord i skyltfönstret och tänkte ”Står det inte Päivi på den här? Jo det gör det”. Det är så jag shoppar.

Hur mycket tid lägger du på ditt utseende?
– Jag tar tid för mig själv. Jag gör hudvård och motionerar och äter rätt och allt det där. Jag är inte den som springer varje vecka och gör något med min hud. Jag älskar microdermabrasion (hudslipning, reds anm). Det gör jag om inte varje månad så varannan månad. Och det har jag gjort i femton år.

Läs en längre intervju med Päivi i CHIC nr 8, i butik 8-21 april.

Av: Emilie Cederquist Foto: All Over Press, Stella Pictures


Annons


TAGGAR
7 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar