Annons

Annons

Paris Hilton älskar att laga mat
Annons


Paris Hilton på semester i Saint Tropez den 24 juli 2010.

Paris Hilton älskar att laga mat till sina vänner. Den 29-åriga arvtagerskan, som varit singel sedan det tog slut med Doug Reinhardt från ”The Hills” tidigare i år, berättar att hon är en fantastisk kock och gärna spenderar sin lediga tid med matlagning.

– Jag älskar att bjuda över mina vänner på frukost. Mina fattiga riddare är fantastiska! Frukost är min favoritmåltid på hela dagen, så jag brukar alltid göra den riktigt ordentlig med till exempel omelett och pannkaka.

Paris och Nicky Hilton njuter av semestern i Saint Tropez.

Paris är väldigt svag för ost och pommes frites, men hon oroar sig inte för att gå upp i vikt:

– Jag är naturligt smal, men jag tränar mycket också. Jag gillar pilates och att springa, och jag brukar cykla omkring på min lilla söta rosa cykel. Jag rusar omkring så mycket att mina vänner kallar mig ”The Machine”.

Läs även: Gwyneth Paltrow: ”Jag älskar att äta!”

Paris Hilton springer och cyklar för att hålla sig i form.

Av: Rose-Marie Söderlund Foto: Stella Pictures, All Over Press


Annons


TAGGAR
Kommentera | Translate


AnnonsLaddar