Annons

Annons

Paris Hilton bestulen på smycken värda miljoner
Annons


Paris Hiltons hem utsattes för ett inbrott i fredags morse. Paris själv var inte hemma vid tillfället, men bland annat smycken värda ca 15 miljoner kronor rapporteras vara stulna. Hon säger till Life & Style:

– Jag är förkrossad! Jag kan inte förstå att någon brutit sig in i mitt hem. De tog föremål med stort sentimentalt värde som är omöjliga att ersätta. Jag är bara tacksam att jag inte var hemma när det hände.

Tjuven fångades dock på bild, eftersom Paris har övervakningskameror installerade i alla rum.

– Han bar en svart munkjacka och visste precis vart han skulle gå, precis som han varit där förut, säger en insatt källa som sett övervakningsbanden.

Av: Rose-Marie Söderlund Foto: All Over Press, Stella Pictures


Annons


TAGGAR
Kommentera | Translate


AnnonsLaddar