Annons

Annons

Pattinson kan inte laga mat
Annons


Robert Pattinson kan inte laga mat.

”Twilight”-stjärnan Robert Pattinson är ingen höjdare i köket.

Den 24-åriga skådespelaren erkänner att han ofta längtar efter hemlagad mat eftersom hans matlagningskunskaper är så begränsade att han tvingas förlita sig på hotellens room service.

– När jag var i London nyligen hade mitt hotell riktigt bra room service så jag åt bara samma sak varje dag – chicken tikka! Jag längtar efter hemlagad mat ibland, men bara jag vet hur man gör riktigt god toast, säger han.

Den brittiska stjärnan erkänner också att han spenderar så mycket tid på hotell att det har gjort honom lat.

– Hotell har gjort mig latare, om man slänger handduken på golvet så tar någon upp den. Dessutom finns det en minibar, förklarar han.

Skådespelaren, som slog igenom i rollen som Cedric Diggory i ”Harry Potter and the Goblet of Fire” avslöjar också att han gillade kändisskapet betydligt mer innan ”Twilight”-filmen gjorde honom till en superstjärna världen över.

– Det var en riktigt bra period precis innan ”Twilight”-filmerna kom ut och jag gick till en klubb i LA (Los Angeles) och sa: ”Rob Pattinson – jag tror att jag står på gästlistan”, och de bara: ”Oh, det går bra”. Det är konstigt eftersom man har blivit nekad överallt i åratal och helt plötsligt så öppnas alla dörrar för dig. Sen, fyra månader efteråt, så vill du inte ens gå ut på klubbar längre!”

Läs även: BILDSPEL: Världspremiär för ”The Twilight Saga: Eclipse”

Robert Pattinson och Kristen Stewart på efterfesten för premiären av "The Twilight Saga: Eclipse".

Av: Malin Ny Foto: All Over Press, Stella Pictures


Annons


TAGGAR
1 kommentar | Translate


AnnonsLaddar