Annons

Annons

Penelope Cruz är gravid!
Annons


Penelope Cruz och Javier Bardem väntar sitt första barn tillsammans.

Penelope Cruz och Javier Bardem väntar sitt första barn tillsammans.

Skådespelerskan Penelope Cruz, 36, väntar sitt första barn tillsammans med maken Javier Bardem, 41. Den glada nyheten har precis bekräftats genom ett uttalande från Penelopes talesperson.

Den spanska skönheten har alltid varit väldigt förtegen om sitt privatliv och giftemålet med Javier skedde under största möjliga hemlighetsmakeri på Bahamas i början av juli. Paret har dejtat sedan de spelade in filmen ”Vicky Cristina Barcelona” tillsammans 2007.

Javier Bardem och Penelope Cruz i "Vicky Cristina Barcelona" 2008.

Javier Bardem och Penelope Cruz i "Vicky Cristina Barcelona" 2008.

Penelope har tidigare uttryckt sin längtan efter att skaffa barn:

– Jag vill verkligen ha barn! Kanske kommer jag att adoptera 20 barn, det har varit min dröm sedan jag var liten flicka. Jag vill ha egna barn, men även adoptera. Ett tag kände jag att mitt liv inte skulle bli komplett om jag inte adopterade. Jag skulle bli en perfekt mamma. Jag älskar barn.

Penelope uppges vara fyra och en halv månad in i sin graviditet.

Läs även: Penelope Cruz ser fram emot att åldras.

Javier Bardem och Penelope Cruz i april 2010.

Javier Bardem och Penelope Cruz i april 2010.

Av: Rose-Marie Söderlund Foto: All Over Press


Annons


TAGGAR
2 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar