Annons

Annons

Penélope Cruz till CHIC: ”Jag bär nästan aldrig klackar privat”
Annons


Penélope Cruz är aktuell som modell för Lindex med tre kollektioner som kommer i vår. CHICs chefredaktör Charlotta Flinkenberg fick intervjua världsstjärnan i Miami, där även fotograferingen för kampanjen ägde rum.

Kan du beskriva din stil med fem ord?
– Det handlar helt och hållet för mig om att vara bekväm. Självklart gillar jag kläder, men för mig är det viktigt att kunna vara avslappnad i plaggen och springa omkring i dom utan att de skaver eller sitter konstigt.

Så man skulle kunna säga att function går före fashion i ditt fall…?
– Du vet, när man har barn som jag… så absolut function före fashion. Klackar exempelvis, det bär jag nästan aldrig, bara om jag ska gå på en premiär eller fin middag. Men till vardags, ja, då ser jag ut så här!
(Penélope slår ut med en gest mot sig själv där hon sitter i en soffa, osminkad i jeans, T-shirts, och flipflops.)

Har du något favoritplagg från just denna kollektion?
– Den röda långa maxiklänningen, har du sett den? Den är verkligen vacker och dessutom skön att bära – I love it!

I den här andra kampanjen för Lindex väljer Hollywoodstjärnan ut sina favoriter ur en av vårens kollektioner. På kampanjbilderna bär Penélope själv kläderna i en avslappnad och skön hemmamiljö. Denna del av vårkollektionen är inspirerad av latinokulturen med dess rika, färgstarka, sensuella och feminina look med mycket inslag av peppargrönt och mandarinrött kombinerat med neutraler som vitt, khaki och pärlgrått. 

Party Perfect-kollektionen från Lindex hittar du här!

Foto: Lindex

Läs även: 

Penélope Cruz: ”Jag suktade efter min Balmain-klänning till Oscargalan i åtta år”


Annons


TAGGAR
Kommentera | Translate


AnnonsLaddar