Annons

Annons

Per Holknekt och Lena Ph designar för Rosa Bandet
Annons


Per Holknekt och Lena Philipsson designar för Rosa Bandet 2011.

Per Holknekt och Lena Philipsson designar för Rosa Bandet 2011.

Rosa Bandet 2011 är designat av inga mindre än Per Holknekt och Lena Philipsson. Paret har, förutom sex olika rosa band formgivna som omfamningar, även designat ett iPhone-skal för Phone House. De säger i ett gemensamt uttalande:

– Rosa Bandet handlar om att bry sig om. Och vad kan symbolisera det bättre än en omfamning? Vi lät bandets korsande ändar bli till två armar som håller om någon, en gest av värme och omtanke. Det kändes också naturligt att göra en manlig och en kvinnlig variant, för att påvisa att bröstcancer är något som angår alla. Som en liten bonus har vi utformat banden till en rosa minikollektion med sex olika mönster. Våra hjärtan klappar ju lite extra för mode.

  • iPhone-skalet (till iPhone 4) kostar 179 kr, varav 80 kr går till Cancerfonden. Det kommer att finnas i begränsad upplaga i Phone House butiker samt på phonehouse.se från och med 1 oktober.
  • Rosa Bandet kostar 25 kr, varav 23 kr går till kampen mot bröstcancer. Det finns att köpa mellan den 26 september och 31 oktober hos bland andra ICA, Lindex, Apoteket och Clas Ohlson.

Se även: VIDEO: Bea Szenfeld designar åt Lena Philipsson.

Rosa Bandet 2011, designat av Per Holknekt och Lena Philipsson.

Rosa Bandet 2011, designat av Per Holknekt och Lena Philipsson.

Av: Rose-Marie Söderlund Foto: Karolina Henke, Melker Dahlstrand


Annons


TAGGAR
4 kommentarer | Translate


Annons

Laddar