Annons

Annons

Perrelli om Anna Anka-debatten: ”Att bli försörjd är inte alls min melodi”
Annons


Anna Anka Perrelli

Charlotte Perrelli kommenterar här exklusivt Anna Ankas uttalanden om varför svenska kvinnor blir bedragna och huruvida hon själv skulle kunna tänka sig att bli lyxhemmafru…

CHICs stjärnbloggerska Charlotte Perrelli har självklart tagit del av Sveriges största snackis nu, Anna Ankas uttalanden som fått flera att gå i taket. ”Jag gillar Anna, hon sticker ut hakan vilket jag tycker är kul, även om det kanske till till viss del bara är ett spel”, berättar Charlotte för CHIC. Så här tycker Charlotte om Ankans kvackande:

Skulle du kunna tänka dig att bli lyxhemmafru och bli försörjd?

– Nej, tack! Det är inte alls min melodi. Jag gillar att försörja mig själv. I och med det känner jag mig stark.

Anna Anka säger att svenska kvinnor får skylla sig själva om de blir bedragna och att det ofta beror på att kvinnor som gifter sig sunkar ner sig och inte anstränger sig för att vara attraktiva för sina män. Vad har du för kommentar till detta?

– Hmmm… Jag tror nog att man kan bli bedragen av fler anledningar än just dessa. Fast det är klart att man måste hålla efter sitt yttre även efter att man stadgat sig. Åtminstone har jag alltid känt så.

Har du några råd du skulle vilja dela med dig av till Anna, i egenskap av framgångsrik tvåbarnsmamma?

– Tänk på att åren går fort och att du därför bör uppskatta och spendera så mycket tid som möjligt med dina barn!

Av Charlotta Flinkenberg Foto: Charlottes privata + TV3/Viasat


Annons


TAGGAR
6 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar