Annons

Annons

Peter Magnusson: ”De är Sveriges snyggaste tjejer!”
Annons


 I CHIC nr 15 (i butik 16-29 juli) hittar du en intervju med komikern Peter Magnusson som är aktuell med både filmen ”Sommaren med Göran” och teatern ”Bruden som visste för lite”. Här är några frågor som inte fick plats i tidningen.

Är du lika rolig privat?
– Det där beror nog på vem du frågar. Det finns säkert de som tycker jag är jätterolig och andra som tycker jag är helt dum i huvudet. Men det där beror lite på vilket humör jag är på och jag kan nog vara rätt roligt.

Har folk svårt att ta dig på allvar?
– Nej, det tycker jag inte. Jag är liksom inte killen som går runt och skämtar hela dagen. Jag är inte rolig hela tiden.

Vem är Sveriges roligaste person?
– Det känns ju väldigt tråkigt att säga Robert Gustafsson men sedan tycker jag att Gösta Ekman är fantastiskt.

Är du rädd för hur ”Sommaren med Göran” kommer att tas emot?
– Rädd är nog fel ord men nervös kommer jag vara nu när den kommer ut. Jag hoppas att folk tycker den är rolig och att många kommer se den.

bild-93

Hur fick du rollen i ”Bruden som visste för lite”?
– De ringde och frågade om jag ville ha den. Jag var inte helt säker på det eftersom jag hade rätt mycket på gång men sedan kände jag att enda anledningen till att jag hade tackat nej nu hade varit att jag inte riktigt hade vågat.

bild-122

Man läser inte speciellt mycket om dig i skvallerpressen.
– Jag går inte på så mycket kändisgrejer och det kanske inte finns så mycket att skvallra om. Jag är inte så spännande helt enkelt, haha.*

Vilka är Sveriges snyggaste tjejer?
Maria Kulle, Pernilla Wahlgren, Maria Alm Norell, Mirja Turestedt
och Moa Gammel.

bild-19

Här kan du tävla om biljetter till ”Sommaren med Göran”.

Av: Caroline Nilsson


Annons


TAGGAR
1 kommentar | Translate


AnnonsLaddar