Annons

Annons

Petter designar för Tenson
Annons


Petter tillsammans med Tensons designteam.

Artisten Petter, 35, har ingått ett samarbete med Tenson som nu genomför en relansering av sitt klassiska varumärke från 1951. Samarbetet innebär att Petter kommer att ge den klassiska Himalaya-jackan, som lanserades redan 1972, en ny design. Dessutom blir han ett av Tensons ansikten utåt.

– Samarbetet känns riktigt kul och naturligt för mig. Tenson är ett klassiskt outdoormärke med otroligt hög kvalitet på kläderna. Jag förknippar gärna mitt varumärke med Tenson och eftersom jag är en aktiv utemänniska som reser och åker mycket skidor kan jag tillföra mycket, säger Petter.

Petter är gift med extremskidåkerskan Michaela Fröstad Askergren och vistas därför stora delar av året i Åre där han även driver klubben ”You soul it” på Wersén:s bar.

Petter i skidbacken.

Av: Rose-Marie Söderlund


Annons


TAGGAR
2 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar