Annons

Annons

Premiär för hemliga skvallerbloggen ”Off the record”
Annons


Illustration: Camilla Thilander aka Millan Rouge.

Illustration: Camilla Thilander aka Millan Rouge.

Jag tänker inte berätta något om mig själv. Däremot en hel del om alla andra. Det är det denna blogg ska handla om. Alla andra. Ibland mig själv också, men det tänker jag inte erkänna… Om ni undrar hur jag får tag i all denna information så kan jag bara låta meddela att ni får fortsätta spekulera kring det medan jag fortsätter att sprida fashionabla snackisar som är för bra för att sitta och trycka på själv. De är som inbjudan till en utförsäljning av kollektionsprover – sharing is caring. Man får liksom dela med sig av innehållet så blir alla gladare (och helt seriöst får jag inte på mig alla provstorlekar ändå längre). Jag tar dock inte emot tips om modeskvaller till denna blogg, eftersom jag inte har möjlighet att kolla sanningshalten då. Jag må vara fräck och frispråkig – men det jag skriver är åtminstone helt sant. Om du vill få en bild rent mentalt i huvudet av hur jag ser ut (eller är), sweetie darlin’, så kan du föreställa dig en mix av Patsy & Edina i ”Helt Hysteriskt”.

Till bloggen >>

 Patsy & Edina i "Helt Hysteriskt".

Patsy & Edina i ”Helt Hysteriskt”.


Annons


TAGGAR
Kommentera | Translate


AnnonsLaddar