Annons

Annons

PRESSTOPP! Isabel Adrian: ”Jag är gravid, med tvillingar!”
Annons


CHICs stjärnbloggare Isabel Adrian, förlovad med Steve Angello, väntar tillskott till familjen igen. Men inte en ny bebis, utan TVÅ!

– Detta är helt otroligt och jag har valt att berätta det nu på en gång, då jag inte orkar med alla spekulationer som kommer att komma upp inom en snar framtid. Jag har hela tiden sagt att jag vill vänta med att skaffa barn efter att jag fick Winter, men nu har det hänt igen och händer det så är det menat. WOW, jag ska ha tvillingar! skriver Isabel på sin blogg och fortsätter:

– Jag är glad, nervös, överlycklig och lite rädd. Två små bebisar till, wow – dags för mig och Steve att börja inhandla och inreda för ytterligare två i familjen!

Mer information kommer på chic.se inom kort… Tills dess önskar CHIC Isabel och Steve ett stort grattis till den underbara nyheten! Vi gissar att chefredaktör Charlotta som själv har tvillingar kan ge Isabel ett och annat tips om hur det är att plötsligt bli två till i familjen 😉

UPPDATERAT! Detta var tydligen ett aprilskämt, hehe…

Av Rose-Marie Söderlund Foto: Isabels blogg


Annons


TAGGAR
Kommentera | Translate


AnnonsLaddar