Annons

Annons

Primark kommenterar ryktet om en butik i Sverige

Primark är mångas favoritkedja utomlands, men ännu har de inte öppnat någon butik i Sverige. CHIC tog ett snack med budgetkedjan för att ta reda på saken.

Primark är en av Europas mest populära budgetkedjor, men ännu har Primark ingen butik i Sverige. Tidigare i år kunde vi bekräfta att kedjans största konkurrent, Forever 21, släpper sin webbshop för svenska marknaden, men att shoppa Primark kräver fortfarande en utomlandsresa. Men ska Primark öppna en butik i Sverige framöver? CHIC hörde av sig till kedjan för att få svar på tal.

Annons
primark

Primark kommenterar ryktet om en butik i Sverige.

– Primark kommenterar inte några rykten om framtida butiksöppningar, säger Georgia Colkin, pressansvarig på Primark till CHIC, vilket är deras enda uttalande om en butiksöppning i Sverige på flera år.

Gilla CHIC på Facebook

Relaterat: Bershka kommer till Sverige

Det har länge spekulerats i om Primark ska öppna i Sverige. Redan 2010 cirkulerade rykten om att kedjan var på väg att etableras på svensk mark. För tidningen Market förklarade Primark då att de inte har fått något konkret förslag på lokaler i Sverige eller övriga Skandinavien.

Närmsta Primark hittar du som svensk i bland annat England, Spanien, Nederländerna och Tyskland. Primarks största butik ligger i Manchester och har en yta på totalt 14 400 kvadratmeter fördelade på tre plan.

Läs mer om budgetshopping:
Bershka kommer till Sverige
Kedjan Stradivarius lanseras i Sverige
Zara Home & H&M Home öppnar i Göteborg

Foto: IBL

Annons
Annons

Annons

Laddar