Annons

Annons

Rachel Zoe intervjuad av Isabel Adrian
Annons


Rachel Zoe har intervjuats av Isabel Adrian.

Rachel Zoe har intervjuats av Isabel Adrian.

Kändisstylisten Rachel Zoes fashionknep är långt ifrån gratis, men CHICs bloggare Isabel Adrian fick både tips, inspiration och trendtankar när hon mötte stjärnan i Los Angeles.

Av: Isabel Adrian Foto: Thomas Engström

Ett av vårens mest spännande samarbeten är det mellan svenska Lindex och Los Angeles-baserade kändisstylisten Rachel Zoe. Med kollektionen Styled by Rachel Zoe får vi veta hur en av världens mest framgångsrika stjärnstylister har valt att sätta ihop budgetkläderna till trendiga outfits. CHICs ögon och öron i LA är Isabel Adrian, som bloggar om sitt liv här på chic.se, så självklart skickade vi henne att träffa den upptagna fashionexperten.

”När jag vaknade på morgonen inför min första intervju för en tidning blev jag nästan sur på min assistent Susanne som prompt tycket att jag skulle ha min nya klänning från Roberto Cavalli istället för jeansen och T-shirten som jag trött hade satt på mig, men jag var inte alls på det humöret. Då jag träffar Rachel är hon gravid i åttonde månaden, hon har höga klackar och ser trött ut. Jag vill bara glida ut bakvägen och tänker: Jag vet hur hon känner! Höggravid och hon MÅSTE göra svensk press. Sedan ser jag hur hon slappnar av.

– Jag skulle kunna bära din outfit vilken dag som helst! Thank God someone knows how to dress.

Så börjar mötet med min stora inspirationskälla Rachel Zoe.”

Läs hela intervjun i CHIC nr 9, i butik 21 april – 4 maj.

Läs intervjun med Rachel Zoe i CHIC nr 9, i butik 21 april – 4 maj.

Läs intervjun med Rachel Zoe i CHIC nr 9, i butik 21 april – 4 maj.


Annons


TAGGAR
Kommentera | Translate


AnnonsLaddar