Annons

Annons

Rebecca & Fiona i ny realityserie
Annons


Rebecca-Fiona-SVT-Play

I den nya realityserien ”Rebecca & Fiona” på SVT Play får vi följa DJ-duon Rebecca Scheja, 21, och Fiona Fitzpatric, 24, och deras kamp att slå igenom som musiker.

För Rebecca & Fiona handlar livet om att ha så roligt som möjligt. Vi följer med dem till DJ-båsen, champagnelounger och fotograferingar. Vi får även se det ocensurerade vardagslivet med obetalda räkningar, kampen för jämställdhet och bakissöndagarna i deras etta på Söder i Stockholm.

– Vi har valt att följa Rebecca och Fiona för att de lever ett liv som många unga kan känna igen sig i. De har tydliga mål och ett imponerande driv att ta för sig. Rebecca & Fiona är en TV-serie producerad specifikt för webben och jag tror vi kommer få se mer av det i framtiden, säger Clara Mannheimer, projektledare, SVT.

Rebecca har medverkat i flera svenska filmer, bland annat ”Bröllopsfotografen” och ”Den bästa sommaren”. Hennes pappa Staffan Scheja är en av Sveriges mest framgångsrika klassiska pianister. Fiona vann SM-guld i bergsklättring 2005 och hennes pappa Greg Fitzpatrick var kungen av svensk synt på 1980-talet.

I tio kvartslånga avsnitt, med premiär torsdagen den 7 oktober kl 20:00, kan vi följa tjejerna på http://svt.se/rebeccafiona.

Rebecca & Fiona på premiären av "Hierro" den 21 april 2010.

Av: Rose-Marie Söderlund Foto: Johan Larsson, All Over Press


Annons


TAGGAR
Kommentera | Translate


AnnonsLaddar