Annons

Annons

Reese öppnar upp om förhållandet med Jake
Annons


Reese Witherspoon och Jake Gyllenhaal har varit ett par sedan förra året, men det är först nu hon officiellt kommenterat deras förhållande. Kanske för att skilsmässan mellan henne och Ryan Phillippe, som har två barn tillsammans med, blev klar så sent som i juni i år. I senaste numret av Vogue säger hon om Jake:

– Han är ett stort stöd. Jag är lyckligt lottad som har så många stöttande personer i min närhet som bryr sig om mig. Det är allt du kan önska dig i livet. Jag är väldigt välsignad på så vis.

Reese är just nu aktuell med filmen ”Four Christmases” där hon spelar mot Vince Vaughn. Filmen, som har premiär i vinter, är en komedi som handlar om ett par som ska hälsa på alla sina fyra skilda föräldrar vid jul. Ett ämne Reese kunde relatera till.

– Det är inte något man ser så ofta på film, men det är ett dilemma många personer har nu för tiden. Mina föräldrar och deras föräldrar är fortfarande gifta, men det är en situation mina barn – Ava, 9, och Deacon, 4 – kommer bli tvungna att handskas med.

Av: Rose-Marie Söderlund Foto: Stella Pictures


Annons


TAGGAR
1 kommentar | Translate


AnnonsLaddar