Annons

Annons

Rihanna designar skor för Manolo Blahnik

Manolo Blahnik + Rihanna = sant! Nu släpper sångerskan en skokollektion för modehuset med ett par uppmärksammade boots. "Du kommer bli kidnappad om du har på dig stövlarna", säger hon.

Rihanna har onekligen tagit modehuset Manolo Blahnik till nästa nivå med sin skokollektion. Sångerskans kollektion heter Denim Desserts och består av sex olika denimskor i olika utföranden som säljs i begränsad upplaga.

Annons

Skorna som hittills har fått mest uppmärksamhet är ett par höga boots (skrevhöga, praktiskt taget) som skulle få vem som helst att höja på ögonbrynen. De piratinspirerade bootsen är fästa i ett bälte som ska hjälpa till att hålla skaften uppe.

Gilla CHIC på Facebook
manolo blahnik rihanna 2016

Rihannas uppmärksammade boots för Manolo Blahnik.

Läs även:
Marc Jacobs väskor blir billigare i butik
Kendall Jenner och Gigi Hadid har bytt hårfärg – med varandra
Därför bör svenskar shoppa extra mycket innan juni 2016

”Om du ska ta dig hem efter en utekväll, ha inte på dig stövlarna. Du kommer bli kidnappad, stövlarna är trubbel”, sade Rihanna om bootsen i en intervju.

Resten av kollektionen består av lite mer användbara skor, som kanske inte leder till kidnappning men som är snygga ändå, såsom öppna klackar och ankelboots med snörning.

Rihannas skokollektion för Manolo Blahnik släpps i utvalda butiker i London, New York och Hong Kong den 5 maj och kostar från 7600 till 33 950 kronor.

Kolla in bildspelet för att se alla skor från kollektion!

4
Visa bildspel

/
...
Visa mer

Läs även:
Sex snygga sneakers att köpa till våren 2016
Vårens snyggaste mockajackor 2016
Svenskar äger mest kläder i Norden – men har inget att ha på sig

Annons
Annons

AnnonsLaddar