Annons

Annons

Rihanna: ”Jag vill ha tillbaka min gamla rumpa!”
Annons


Rihanna vill inte vara för smal.

Rihanna vill inte vara för smal.

Sångerskan Rihanna, 24, har fullt upp. Förutom att hon jobbar på sin sjunde CD och är ute på turné (hon kommer till Peace & Love i Borlänge 30 juni) är hon aktuell i filmen ”Battleship” mot bland andra Alexander Skarsgård. Dessutom har hon designat en egen kollektion för Armani Jeans.

Hennes fullspäckade schema har gjort att hon har rasat i vikt:

– Jag har gått ner till storlek 0 (vilket motsvarar 32 i Sverige) och är inte speciellt glad över det! Det är alldeles för lite. Jag föredrar när jag har lite mer hull på kroppen. Jag vill ha tillbaka min gamla rumpa!

Men trots det har hon inga planer på att slå av på takten:

– Jag vill göra två till filmer innan jag åker på turné igen nästa år. Mitt schema är galet!

Rihanna är även känd för att festa hårt, och togs nyligen in på sjukhus på grund av utmattning efter en gala.

– Jag hade inte sovit något. Det tär på kroppen, sa hon då.

Vi får hoppas att Rihanna drar ner lite på tempot, för hennes egen skull.

Läs även: Rihanna designar egen kollektion.

Rihanna på premiären av "Battleship" i Los Angeles, 10 maj 2012.

Rihanna på premiären av "Battleship" i Los Angeles, 10 maj 2012.

Taylor Kitsch, Rihanna, Brooklyn Decker och Alexander Skarsgård.

Taylor Kitsch, Rihanna, Brooklyn Decker och Alexander Skarsgård.

Av: Rose-Marie Söderlund Foto: All Over Press


Annons


TAGGAR
Kommentera | Translate


AnnonsLaddar