Annons

Annons

Rob Pattinson: “Jag och Kristen är gifta”

robashley

Ashley Green & Robert Pattinson är på Sverigebesök.

”Twilight”-stjärnorna Robert Pattinson och Ashley Greene befinner sig just nu i Sverige för att marknadsföra filmseriens fjärde film ”Breaking Dawn – Part 1”. Idag (28/10) hölls en presskonferens med Rob och Ashley på Grand Hôtel i Stockholm. CHIC var självklart på plats och frågade de båda stjärnorna hur det var att spela in bröllopsscenen mellan Edward och Bella, som vi har fått se glimtar av i filmens trailer.

Annons

– När vi spelade in det var det faktiskt iskallt ute, så det var inte så roligt. Men förutom det så tycker jag att det var jättevackert.  Alla gjorde ett jättebra jobb för att få ihop det och göra det till en magisk och fin upplevelse. Och jag måste säga att, det var fantastiskt men samtidigt ganska konstigt för även fast det är skådespeleri, så tycker jag att det är ens jobb att göra det så verkligt som möjligt, berättade Ashley för CHIC och fortsatte:

– Så när man har kommit så nära sitt filmteam som vi har gjort så är det rätt konstigt att se två av sina nära vänner gå ner för altargången tillsammans.  Även fast vi visste att det är en film så påverkade det oss på ett sätt som vi inte hade förväntat oss. Vi satt där allihop och tänkte ”wow, vi trodde inte att vi skulle känna så här”.  Och det är ju ett väldigt gott tecken, sa Ashley.

För Robert, som är tillsammans med Kristen Stewart i verkliga livet, fick bröllopsscenen också en annan betydelse, än vad han kanske hade förväntat sig. Han berättade för CHIC:

– Det är konstigt för det var ju en riktig präst, så jag och Kristen är faktiskt gifta med varandra. För vi gjorde ju exakt allt och sa allt man ska säga på ett bröllop. Vi har kanske inte gjort det lagligt men i kyrkans ögon är vi faktiskt gifta, skrattade Rob innan han vände sig till Ashley och sa:

– Ja, det är ju faktiskt sant.

rob-520x346

Under presskonferensen fick Rob även frågan ”vem tror du skulle vara Edwards frikort?”

– Om han skulle använda frikortet skulle han få extrema skuldkänslor, jag menar, han känner skuldkänslor för precis allting.  Bara själva tanken på att använda det skulle få honom att självantända, explodera, haha. Vem tror du han skulle ta, Ashley?

– Han skulle säkert använda frikortet på Bella.

– Ja, han skulle säkert ge det till Bella och säga ”här, du kan ha två frikort, baby”, haha.

ashley-520x346

Och när Robert fick frågan ”vilken del av filmen var svårast att spela in?” kom den omtalade sexscenen på tal.

– Den första sexscenen var nog svårast. Alla blev helt galna, vi spelade in den i en studio och det var 20 personer i rummet. Studiochefen kom in och sa ”låt mig låna Kristen lite så ska jag demonstrera hur ni ska göra”.

– Wow, hur reagerade Kristen på det?, frågade Ashley.

– Haha, nej det hände inte. Men det är lustigt för det blev väldigt laddat. Alla var nervösa för det är en så stor scen och den finns ju inte med i boken.  Och både jag och Kristen var oroliga för hur våra kroppar skulle se ut, det var nog det allra jobbigaste, haha.

Se fler bilder från presskonferensen i Emilies blogg!

Av: Emilie Cederquist

Annons
Annons

AnnonsLaddar