Annons

Annons

Robert Pattinson får kärlekstips från sin pappa
Annons


Robert Pattinson och Kristen Stewart i en scen ur "The Twilight Saga: Eclipse".

”Twilight”-stjärnan Robert Pattinson (som med största sannolikhet dejtar sin motspelerska Kristen Stewart, även om det inte är bekräftat) får tips från sin pappa Richard på hur man är en perfekt gentleman. Robert berättade på ”Tonight Show with Jay Leno” att han brukar få regelbundna tips via e-mail:

– Jag är ledsen att jag berättar det här, men jag tycker att det är så gulligt. Han är alltid väldigt formell i sina mail. Han typ ”Kära Rob, jag har tänkt på det här med gester, och en jag tycker är bra är att kyssa damens hand. Det är väldigt romantiskt och raffinerat. Först skakar du hennes hand, sedan kysser du den. Så fick jag din mamma på fall.”

Den 24-åriga skådespelarens pappa, som satt i publiken, rodnade klädsamt när hans son avslöjade hans tips.

Robert Pattinson i en scen ur "The Twilight Saga: Eclipse".

Av: Rose-Marie Söderlund Foto: Stella Pictures


Annons


TAGGAR
1 kommentar | Translate


AnnonsLaddar