Annons

Annons

Robert Pattinson: ”Jag är allergisk mot vaginor”
Annons


Robert Pattinson är inte bekväm med att posera med nakna modeller.

Robert Pattinson, 23, säger att han är allergisk mot vaginor.

I det senaste numret av tidningen ”Details” poserar Twilight-stjärnan Robert Pattinson, 23,  med nakna modeller. Något han inte alls var bekväm med, enligt honom själv.

– Jag hatar verkligen vaginor. Jag är allergisk mot vaginor. Vi plåtade i 12 timmar, så till slut förstod jag att modellerna skulle vara nakna i typ fem eller sex timmar. Men jag var inte beredd på det direkt. Jag hade ingen aning om vad jag skulle säga till dem. Tack gode gud att jag var bakfull, säger Robert i en intervju med tidningen.

Skådespelaren, som tidigare har sagt att han har stora problem med att träffa tjejer, passade också på att ta död på ryktet om att han skulle vara tillsammans med sin motspelerska i ”Twilight”-serien, Kristen Stewart.

– Den enda nära relationen jag har med någon är den med min hund, säger han.

Läs hela intervjun med Robert Pattinson i ”Details” här.

Läs även: Robert Pattinson: Sexscenerna med Uma Thurman är jobbiga

Av: Malin Ny Foto: All Over Press


Annons


TAGGAR
1 kommentar | Translate


AnnonsLaddar