Annons

Annons

Roberto Cavalli berättar om sitt nya liv i Strängnäs

År 2015 köpte den världskände modedesignern Roberto Cavalli en helt egen ö utanför Strängnäs tillsammans med svenska flickvännen Sandra Nilsson. I en intervju med Ekuriren berättar han om livet i Sverige.

Det var många som höjde på ögonbrynen när det avslöjades att designern och modelegenden Roberto Cavalli, 75, köpte sig en ö i Sverige förra året. Tillsammans med svenska flickvännen Sandra Nilsson, 30, slog han till på ön Cavalli Island, som de själva kallar den, för 29 miljoner kronor.

#cavalliislandsweden ❤️🌲❤️#sweden #love #family #friends #nature

Ett foto publicerat av Cavalli island (@cavalliisland)

Annons

I en exklusiv intervju med Ekuriren berättar paret nu om sitt liv i den svenska skärgården. 

– Jag trodde att jag kände till många av världens vackraste platser, men nu har jag upptäckt ett nytt land med dess marker och natur. Det är landet Sverige. På en skala från ett till tio är vår kärlek helt klart tio – det högsta, full av fantasi och drömmar, säger han.

Villan är 230 kvadratmeter stor och ön har en kaj för båtplatser, en golfbana med sex utslagsplatser, ett motionsspår samt ett stall. Naturligtvis finns det också en egen landningsbana för parets privatflygplan.

Något som har fascinerat Roberto med Sverige är att det finns två säsonger att uppleva:

– Det snövita landskapet är perfekt vitt med den frusna sjön. Jag trodde att denna period av året skulle vara den som jag gillade minst, men tvärtom. Detta är perioden av året, så okänd för mig, som jag fascineras mest av.

❤️ Birthday Celebrations with my love ones ❤️ #cavalliisland #family #happy #inlove

Ett foto publicerat av Cavalli island (@cavalliisland)

Paret har planer på att hänga mycket i Strängnäs i sommar, så om du är sugen på att få en skymt av Roberto Cavalli så vet du var du ska röra dig.

Mer om Roberto Cavalli:
Roberto Cavalli loppisfyndade i Strängnäs
Roberto Cavallis lyxiga spritsamarbete
Nya appen låter dig låna lyxiga märkeskläder

Foto: Instagram

Annons
Annons

AnnonsLaddar