Annons

Annons

Robin eller Amanda, vem tror du vinner Idol? Rösta!
Annons


Robin Stjernberg och Amanda Fondell är finalister i Idol 2011.

Robin Stjernberg och Amanda Fondell är finalister i Idol 2011.

12 000 sökte, men endast två personer är kvar. Ikväll avgörs det vem som vinner Idol 2011. Blir det Robin Stjernberg, 20, från Furuboda eller Amanda Fondell, 17, från Linderöd?

Redan nu kan du lyssna på vinnarlåten ”All This Way”, som är skriven av Arnthor Birgisson och Darin Zanyar – som själv deltog i Idol 2004. (Darin kom tvåa, vann gjorde Daniel Lindström.) Darin berättar:

– Det är en stor ära och känns väldigt häftigt eftersom jag var med första säsongen och nu är det sista säsongen. Det känns väldigt stort att få göra det. När jag fick reda på att just den låten som jag och Arnthor hade skrivit blev vinnarlåten blev jag otroligt glad, så klart. Det kändes hedrande och väldigt kul eftersom jag själv varit med i Idol. Jag kommer ihåg hur det kändes när jag fick min vinnarlåt och hur stort det kändes. Jag ser verkligen fram emot att se finalen.

Lyssna på vinnarlåten här. Vilken version tycker du är bäst?

Förutom vinnarlåten har Robin valt att sjunga ”In My Head” av Jason Derulo. Tittarna har bestämt att han ska sjunga ”Halo” av Beyoncé. Amanda har valt av sjunga ”Song 2” av Blur och tittarna har besämt att hon ska sjunga ”Made Of” av Nause.

Idol-finalen direktsänds från Globen den 9 december kl 20:00 på TV4.

Vem tror du vinner Idol 2011?

Se resultat

Loading ... Loading ...
Robin Stjernberg och Amanda Fondell är finalister i Idol 2011.

Robin Stjernberg och Amanda Fondell är finalister i Idol 2011.

Av: Rose-Marie Söderlund Foto: Foto: Daniel Ohlsson/TV4


Annons


TAGGAR
1 kommentar | Translate


AnnonsLaddar