Annons

Annons

Rose-Marie Söderlund: ”Jag har redan fått världens bästa julklapp!”
Annons


Rose-Marie "Rosie" Söderlund älskar glögg och ska fira jul i Bollnäs.

Rose-Marie ”Rosie” Söderlund älskar glögg och ska fira jul i Bollnäs.

CHICs webbredaktör Rose-Marie ”Rosie” Söderlund kan riva sin önskelista till Tomten, för hon har redan fått världens bästa julklapp. Vad det är kan du läsa nedan.

Var och hur kommer du att fira jul i år?
– Jag kommer att fira jul i Bollnäs med min familj. Mamma och pappa är skilda, men eftersom min lillebror är gift och har fått två egna barn brukar hela familjen samlas hemma hos dem. SÅ mysigt!

Vad är det bästa med julen?
– Förutom att träffa familjen och få lite extra ledigt gillar jag filmen ”Kan du vissla Johanna?” som visas på SVT direkt efter Kalle Anka. I matväg kan jag inte få nog av glögg, knäck, hemmagjord risgrynsgröt och skinmackor med senap på.

Har du haft någon riktigt misslyckad jul?
– Min första jul i Stockholm spenderade jag ensam eftersom jag var tvungen att jobba och mina rumskamrater åkte upp till Bollnäs. Tanken var att jag skulle fira med mitt ex som av en tillfällighet flyttat till samma område, men det hända något så han var också tvungen att åka hem.

Vad önskar du dig i julklapp?
– Jag hade tidigare tänkt säga att jag önskar mig ett förstahandskontrakt på en lägenhet, men eftersom jag precis har fått det (hurra!!) är min önskan redan uppfylld. Jag kommer nu istället att behöva diverse praktiska saker som möbler och husgeråd till nya lägenheten. Svart, silver, nitar, dödskallar, leopard och rosa går också alltid hem.

Vilken är den bästa respektive sämsta julklapp du har fått?
– En av de bästa är helt klart ett par hörlurar från Marshall som jag fick förra året. Grymt ljud och perfekt att värma öronen med när det är kallt. Sämsta? Något prydnadssak som inte alls varit min stil.

Marshall Headphones.

Marshall Headphones.

Har du något billigt och bra julklappstips?
– Om du har något som du vet en att vän tycker väldigt mycket om (till exempel ett halsband, som jag själv har fått en gång) kan det bli en personlig present. Här måste du dock vara säker på att vännen verkligen skulle uppskatta julklappen, annars kan det bli helt fel. Leta även second hand efter fina fynd.

Vem skulle du vilja önska god jul, förutom dina nära och kära
– Alla som är ofrivilligt ensamma i jul. Om du har möjlighet, undersök om du kan skänka mat eller julklappar till hemlösa eller andra behövande. Skokartongsappelen samlar till exempel in julklappar till organisationer som arbetar med personer och familjer som annars inte skulle få några.

Till Rosies blogg >>

Rose-Marie "Rosie" Söderlund förra julen i Bollnäs.

Rose-Marie ”Rosie” Söderlund förra julen i Bollnäs.


Annons


TAGGAR
Kommentera | Translate


AnnonsLaddar