Annons

Annons

Rösta på Victoria och Rebecca i Finest Awards 2014!
Annons


Rösta på Victoria Silvstedt och Rebecca Fredriksson i Finest Awards 2014!

Rösta på Victoria Silvstedt och Rebecca Fredriksson i Finest Awards 2014!

Sista rycket! Hjälp våra bloggare att vinna. Den 12 mars arrangeras Finest Awards på Café Opera i Stockholm för femte året i rad och priser delas ut i 15 olika kategorier inom blogg- och nöjesvärlden. Bland de nominerade finns bland andra CHICs bloggare Victoria Silvstedt i kategorin Årets nykomling i bloggvärlden och Rebecca Fredriksson i kategorin Årets modeblogg.

>> Röstar gör du här! <<

Nu vill vi självklart att ni hjälper Victoria och Rebecca att vinna. Fram till och med 9 mars kan man rösta en gång om dagen och man behöver inte rösta i alla kategorier, så gå in och rösta på just dina favoriter.

Grattis Rebecca! Det här inte din första nominering, eller hur?
– Tack snälla! Det stämmer, det har faktiskt blivit en hel del nomineringar nu. Förra året blev jag nominerad tre gånger för min blogg. Känns lite overkligt men helt fantastiskt, mina läsare är helt underbara!

Du vann kategorin Årets chicaste bloggare på CHIC-galan. Vad har det betytt för dig?
– Det har betytt massor för mig. Att vinna och ta hem pris är ju bevis på att man faktiskt gör något bra. Jag är så tacksam för det. Man märker även att det betyder mycket utåt också, då många börjar höra av sig osv. Väldigt roligt. Det är tuff konkurrens, därför känns det som en vinst att bara vara nominerad.

Läs även: De var bäst klädda på ELLE-galan 2014

Rösta på Rebecca Fredriksson i Finest Awards 2014!

Rösta på Rebecca Fredriksson i Finest Awards 2014!

Av: Rose-Marie Söderlund Foto: All Over Press


Annons


TAGGAR
Kommentera | Translate


AnnonsLaddar