Annons

Annons

Rösta! Vad tycker du om den nya Idol-juryn?
Annons


Pär Lernström och Cecilia Forss leder Idol 2011.

Pär Lernström och Cecilia Forss leder Idol 2011.

När Idols nya programledare Pär Lernström och hans sidekick Cecilia Forss beger sig ut på auditionturné i vår är det med en ny jurykonstellation vid sin sida.

Idag avslöjade TV4 att Anders Bagge och Laila Bagge Wahlgren får två nya kompisar i juryn sedan Anderas Carlsson meddelat att han lämnar programmet. I år får de istället sällskap av låtskrivaren, musikern och producenten Alexander Bard samt en av Sveriges mest erfarna A&R, Pelle Lidell från Universal Music. Pelle blir även juryns ordförande.

– Det ska bli otroligt kul att sitta i juryn tillsammans med Anders, Laila och Pelle. För egen del kommer jag inte att leta efter några karaokesångare eller showartister, jag vill mycket hellre hitta en ny Robyn eller Lykke Li, säger Alexander Bard.

– Det känns oerhört inspirerande och utmanande att sitta i Idoljuyn. Jag känner de andra jurymedlemmarna sedan tidigare och tycker att vi tillsammans har en otroligt bred kompetens. Jag vill hitta en svensk superstar som har en chans att slå på den internationella marknaden, säger Pelle Lidell.

Klicka här för att lägga din röst på vad du tycker om den nya Idol-juryn!

Anders Bagge, Alexander Bard, Laila Bagge Wahlgren och Pelle Lidell.

Anders Bagge, Alexander Bard, Laila Bagge Wahlgren och Pelle Lidell.

Av: Rose-Marie Söderlund Foto: Linus Hallsénius, Marguerite Seger, TV4


Annons


TAGGAR
1 kommentar | Translate


AnnonsLaddar