Annons

Annons

Russell Brand: ”Att ha sex med mig är det bästa som finns”
Annons


Russell Brand i en scen ur filmen ""Get Him To The Greek".

Sexmissbrukaren och skandalcharmören Russell Brand har stadgat sig med Katy Perry. I CHIC nr 16 (i butik 29 juli–11 augusti) berättar han om kärleken, sexlivet – och sin barnlängtan. Här kommer ett litet utdrag från intervjun.

Ålder: 35 år.
Bor: London, England.
Förlovad med: Popprinsessan Katy Perry.
Känd som: Komiker och skådis.
Aktuell: I komedin ”Get Him To The Greek”.

Förr skröt du om att du legat med massor av tjejer. Skäms du för det nu?
– Nej. Jag begick inget brott, jag hade bara sex med många människor. Det är väl inte så farligt? Jag brukar säga att jag gjorde grundlig research innan jag träffande min fästmö.

När går bröllopet av stapeln?
– Det vet vi inte än… Men det blir någon gång i år.

Saknar du tiden som kvinnorkarl?
– Nej. Det var roligt en period, men i längden växte en allt större tomhet fram. Efter ett tag slutade sex att vara upphetsande och blev istället något tråkigt. Jag gillar att ha sex och jag är väldigt bra på det. Jag är bättre på sex än på att prata, så att ha sex med mig är det bästa umgänget som finns, haha.

I din nya film spelar du rockstjärna. Brukar du och Katy sjunga ihop?
– Vi brukar sjunga på skoj, men vi sjunger inte i stämmor eller så. Det är en udda mix med min otränade röst ihop med hennes vältränade, kommersiella stämband.

Läs även: Katy Perry visar sin kärlekstatuering.

Russell Brand och Katy Perry på premiären av

Av: Monika Agorelius Foto: Stella Pictures


Annons


TAGGAR
Kommentera | Translate


AnnonsLaddar