Annons

Annons

Så får Beyonce sitt förhållande att fungera
Annons


Beyonce med sin man, Jay-Z.

Beyonce Knowles, 28, tror att hemligheten bakom det lyckade äktenskapet med hiphop-stjärnan Jay-Z, 40, är att de båda försöker hålla relationen så privat som möjligt.

Det äkta paret, som gifte sig vid en privat tillställning i New York redan 2008, är fortfarande negativt inställda till att prata om sitt privatliv eftersom de tror att det skulle sätta press på förhållandet.

– Jay och jag har alltid varit väldigt diskreta med vårt förhållande. Jag tror att det har varit bra för oss, säger Beyonce till tyska FHM.

Beyonce, som tackade sin man när hon kammade hem hela sex vinster på amerikanska Grammy Awards förra månaden, berättar också att hon till en början inte alls gillade tanken på att vara en förebild för unga kvinnor, men att hon numera hoppas att hon kan inspirera kvinnor världen över.

– Tanken på att vara en förebild skrämde mig till en början, men nuförtiden tänker jag att min musik handlar om mer än att bara uppträda, dansa och att spela in musikvideor. Jag försöker att visa för unga kvinnor att vi ska stötta varandra och att man måste jobba  hårt för att nå sina mål, säger Beyonce.

Sångerskan avslöjar också att hon fortfarande oroar sig över en sak- att ramla på scen.

– Det är det enda jag verkligen oroar mig för. Jag uppträder alltid i höga klackar och ibland är koreografin utmattande och komplicerad, säger hon.

Beyonce och Jay-z på Grammy Awards den 31 januari i år.

Av: Malin Ny Foto: All Over Press, Stella Pictures


Annons


TAGGAR
1 kommentar | Translate


AnnonsLaddar