Annons

Annons

Så får du ditt läppstift att hålla hela dagen (och kvällen!)

olivia palermo

Att få sitt läppstift att hålla en hel kväll är en utmaning – CHIC kan knepen!

I kväll är det dags för årets sista (och största!) fest. Här är knepen för att få ditt läppstift att hålla hela kvällen!

Det första, och väldigt viktiga, steget är att förbereda dina läppar med läppbalsam. Det här ska du egentligen göra med jämna mellanrum hela tiden för att få absolut bäst resultat. När du applicerar läppbalsam mättar du nämligen dina läppar med fukt, på det sättet ser du till att de inte suger åt sig all färg från läppstiftet.

Annons

Tutorial: Så fixar du Victoria’s secret-änglarnas snygga makeup

Om dina läppar är torra – skrubba! Det lättaste sättet är att försiktigt jobba med en torr tandborste och en läppskrubb. Nu är dina läppar redo!

Applicera lite läppstift i mitten på din mun och fördela sedan färgen jämnt med hjälp av ditt finger (det ska bara vara ett tunt lager). Sedan fyller du på med en läppenna i samma nyans. Efter det målar du på ett lager läppstift för att sedan ta bort överflödig färg med ett ark papper.

Red lips

Att få bort överflödig färg är så viktigt!

Måla sedan på ett par lager till för att se till att läppstiftet verkligen sitter. När det är klart pudrar du, med ett löst puder, området kring din mun för att ”låsa fast” ditt läppstift. Nu ska du kunna dricka glögg och champagne utan att allt ditt läppstift hamnar på glaset!

Läs även:
Bästa budgetmascarorna som håller vad de lovar
Testa alla världens nagellack – utan att ens behöva köpa dem
4 enkla (men effektiva!) skönhetsknep med concealer

Av: Johanna Karlsson
Foto: All Over Press

Annons
Annons

AnnonsLaddar