Annons

Annons

Så gick Jessica Simpson ner fem kilo i månaden sedan i maj
Annons


Jessica Simpson har gått ner nästan 30 kilo i vikt det senaste halvåret.

Jessica Simpson har gått ner nästan 30 kilo i vikt det senaste halvåret.

Den nyblivna mamman Jessica Simpson, 32, gick upp drygt 30 kilo när hon väntade sin dotter Maxwell. Nu, drygt ett halvår efter förlossningen har hon gått ner nästan alla kilon och i fredags visade hon upp sin nya, slimmade figur på ett event för sin klädkollektion i Tampa, Florida.

– Jag känner mig väldigt nöjd över hur långt jag har kommit och de mål jag har satt upp. De flesta säger att jag ser annorlunda ut varje gång de träffar mig, vilket får mig att inse att jag gör framsteg, berättar Jessica.

Jessica Simpson visar upp sin nya slimmade figur den 17 november 2012.

Jessica Simpson visar upp sin nya slimmade figur den 17 november 2012.

Hemligheten bakom viktnedgången? En strikt diet enligt ViktVäktarnas Points Plus-program och 45 minuters träning med en personlig tränare fyra dagar i veckan.

– Jag är ingen supermodell. Jag är bara en vanlig tjej som försöker må bra och vara hälsosam för sin dotter, sin fästman och för sin egen skull, sa Jessica till USA Today i september.

Läs även: Jessica Simpsons modefavoriter för kurviga

Jessica Simpson på väg till träningen den 2 juli 2012.

Jessica Simpson på väg till träningen den 2 juli 2012.

Av: Rose-Marie Söderlund Foto: Stella Pictures, All Over Press


Annons


TAGGAR
5 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar