Annons

Annons

Så gör du helgens godaste drink – barchefen tipsar




Annons


Bjud på en klassisk 20-talsdrink i helgen! CHIC tog ett snack med Bar Anglais barchef Pierre-Navid Abbasi som tipsar om ett gott recept.

Bar AnglaisScandic Anglais vid Stureplan i Stockholm har totalrenoverats till en klassisk hotellbar som för tankarna tillbaka ett gäng decennier. CHIC passade att ta ett snack med barchefen Pierre-Navid Abbasi om drinkar för att få tips på ett klassiskt recept till helgen. Hans rekommendation blev den filmiska drinken ”Blood and Sand” som har sitt ursprung från 1920-talsfilmen med samma namn. Scrolla ner för receptet – förmodligen helgens godaste drink!

bar anglais drinkar 2

Recept: Blood and sand

Ingredienser:
Scotch whisky
Söt Vermouth
Cherry Heering
Juice från blodapelsin

Gör såhär:
1. Blanda lika delar av ingredienserna, räkna med cirka 2 cl av varje för en drink.
2. Häll upp i en cocktailshaker och skaka med is.
3. Skär ut en del av blodapelsinen (så kallad zest), för garnering.
4. Servera!

Foto: Hanna Reuterwall


Annons


TAGGAR
Kommentera | Translate


Annons



Laddar