Annons

Annons

Experten: Så mycket kostade Kenzas förlovningsring

I helgen förvandlades Kenza Zouitens 25-årsfest till en förlovningsfest - hennes sambo gick nämligen ner på knä och friade. CHIC har pratat med en expert på området och tagit reda på vad Kenzas förlovningsring kostar i butik.

Det var i lördags som Kenza Zouiten och sambon Aleks Subosic förlovade sig på hennes 25-årsfest. Modeprofilen tappade hakan totalt när sambon gick ner på knä och friade och på fingret fick hon en gigantisk förlovningsring.

Annons

”Jag har aldrig varit så lycklig i hela mitt liv”, skrev Kenza kort efter frieriet i sin blogg, där hon passade på att visa upp den stora förlovningsringen. CHIC passade på att prata med experten Victor Halvarsson från Vanbruun, Sveriges största diamanthandel på nätet.

– Kenzas förlovningsring kostar nog omkring 80 000 till 100 000 kronor om stenen är av god kvalitet samt på drygt en carat, vilket den ser ut att vara. Den kan kosta mer eller mindre beroende på stenens exakta kvalitet, säger Victor Halvarsson till CHIC.

kenzas förlovningsring kostar

Kenzas förlovningsring ska kosta mellan 80 000 och 100 000 kronor, säger experten.

Mer om Kenza:
Så många miljoner betalade H&M för Ivyrevel
Kenza avslöjar vad Ivyrevel betyder
Kenza Zouiten ryter tillbaka mot bikinivänlig hälsodryck

Kenzas förlovningsring är en solitärring i rödguld med fyra klor och en smal skena, vilket är en enkel modell som passar många, förklarar han vidare.

– Ringen är superpopulär och färgat guld passar Kenza bra som har mörka toner. Vi säljer mestadels denna typ av förlovningsringar och fler och fler väljer en diamantring som förlovningsring precis som man gör i USA istället för en enkel, slät ring som man ofta gjorde förr.

Vi kan bara säga grattis till Kenza – både till förlovningen och den snygga ringen!

Läs även:
Så rengör du din förlovningsring och dina andra smycken
Vilken förlovningsring passar dig bäst?
Inspiration: Förlovningsringar med det lilla extra

Foto: All Over Press, Kenzas.se

Annons
Annons

AnnonsLaddar