Annons

Annons

Så påverkar Brexit din resa till London

Efter fredagens beslut om Brexit har försäljningen av resor till London ökat markant. CHIC vet hur din resa påverkas av Storbritanniens beslut.

Med anledning av Storbritanniens folkomröstning om att gå ur EU har Brexit blivit uttrycket på mångas läppar. Men hur påverkas egentligen din resa till London eller någon annan del av England av beslutet?

Annons
london brexit påverkas

Passa på att shoppa lyxigt i London efter Brexit – det är rekordbilligt!

Psst! Passa på att boka en resa ensam – här är 7 tips för dig som vill egotrippa!

Enligt Flygresor.se har sökningarna efter flygresor till London ökat med hela 34 procent sedan beslutet offentliggjordes. Dessutom står London för rekordhöga 3,8 procent av samtliga sökningar på jämförelsesajten. I fredags rasade pundet när det stod klart att Brexit ska genomföras och valutan har hamnat på sin lägsta nivå på över 30 år, i skrivande stund 11,4 kronor.

– Under fredagen dominerades medierna om nyheter kring att Storbritanniens ekonomi kommer att påverkas kraftig av Brexitoch att pundet tappade i värde. Det blir då billigare att besöka Storbritannien och det får en direkt effekt på intresset att resa dit, säger Kristoffer Rengfors, marknadschef på Flygresor.se.

Ännu är det oklart när Storbritannien ska kräva utträde ur EU och när det i så fall ska ske, så den tidiga effekten vi svenskar kan se av beslutet är helt enkelt att våra resor dit kommer att bli väsentligt billigare på grund av det billiga pundet. Så sammanfattningsvis kommer inte din resa att påverkas överhuvudtaget, förutom att den lär bli billigare.

Läs mer om resor:
Egotripping är nya trenden – 7 tips till dig som vill resa ensam
Här är modeprofilernas bästa restips inför sommaren 2016
Sex platser att besöka med din bästa vän någon gång i livet
Här ligger Europas åtta bästa beach clubs
Topp sex: Hit reser kändisarna helst i sommar

Foto: IBL

Annons
Annons

AnnonsLaddar