Annons

Annons

Så räddade Kim Kardashian sin klänning i Cannes

Strax innan Kim Kardashian skulle gå på röda mattan i Cannes hände det som inte fick hända: problem med klänningen. Så här löste hon det!

Precis som resten av oss får kändisarna på problem med sina outfits. Skillnaden är att de ofta ska gå på en röd matta, filmas, intervjuas och fotograferas av ungefär femtioelva fotografer – och bilderna på misstaget är dagen efter tapetserat över hela nätet.

Annons

Missa inte: Hon designar Kenzas brudklänning (och så ska den se ut!)

Kim Kardashian råkade ut för en oväntad miss inför röda mattan i Cannes för någon vecka sedan. När du såg henne gå där strålade stjärnan i en specialsydd klänning signerad Lan Yu Couture – men det var något som inte stämde.

Gilla CHIC på Facebook
Kim Kardashian bar en nude klänning i mesh med en silverglittrig klänning över, specialgjord av Lan Yu Couture.

Kim Kardashian bar en nude klänning i mesh med en silverglittrig klänning över, specialgjord av Lan Yu Couture.

När Kim väl skulle klä på sig märkte hon att underdelen, som var nude, inte matchade hennes egen hudfärg. Det här problemet hade de inte räknat med och hon avslöjade lösningen på sin hemsida.

”Vi var tvungna att försöka göra meshen under silverklänningen mörkare eftersom den inte matchade min hudton. Vi hade bara två timmar på oss innan vi skulle åka, så vi satt massor med Earl Grey-påsar i handfatet och satt dit klänningen i en halvtimme för att färga den.”

Förutom den kreativa lösningen avslöjade Kim också att klänningen fortfarande var fuktig när hon gick på röda mattan. Det är alltså inte alltid lika glammigt som man tror.

Läs även:
Inspiration: Nude naglar (som passar till alla tillfällen!)
Tre vanliga foundationmissar som får dig att se äldre ut
De vanligaste misstagen du gör med ditt torrschampo

Foto: IBL

Annons
Annons

AnnonsLaddar