Annons

Annons

Sania Claus nominerad till Årets bäst klädda modebloggare!
Annons


Sania Claus är nominerad till årets bäst klädda modebloggare av Kanal 5!

Sania Claus är nominerad till årets bäst klädda modebloggare av Kanal 5!

CHICs bloggare Sania Claus Demina är nominerad till Årets bäst klädda modebloggare av Kanal 5. Det är inte det första priset hon har chans att kamma hem, redan 2010 blev hon nämligen utsedd till Årets Vardagschic av CHICs läsare!

Grattis! Hur känns det att vara nominerad?

– Åh, TACK!! Det är en stor ära att bli nominerad bland så många fantastiska tjejer! Jag följer i princip hela bunten så det känns verkligen helgalet!

Hur skulle du beskriva din stil?

– Experimentell, romantiskt med en twist och ‘modemodig’ som CHIC-juryn kallade mig när jag vann Årets Vardagschic 2010.

Vad skiljer dig och din blogg från de andra nominerade?

– Oj, vilken svår fråga! Alla är så himla olika på sitt sätt. Jag tror jag är den enda som lägger upp ”Style In Motion”-videos (som jag kallar mina outfitvideoklipp) ganska ofta vilket jag tycker är roligt!

Har du några bra tips till CHICs läsare som vill ta ut modesvängarna lite?

– Att våga ta lite risker. Vad är det värsta som kan hända liksom? Jag tycker det kan vara spännande att se hur folk reagerar på ett par blommiga byxor mitt i december på stan. Och så ska man komma ihåg att det finns fler vardagar än helgdagar och att man absolut är tillåten att använda sina favoritplagg en tisdag om man känner för det.

Klicka här för att se Sanias bästa outfits 2011 och klicka här för att rösta!

Sania Claus är nominerad till årets bäst klädda modebloggare av Kanal 5!

Sania Claus är nominerad till årets bäst klädda modebloggare av Kanal 5!

Av: Rose-marie Söderlund Foto: saniaclaus.chic.se


Annons


TAGGAR
3 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar