Annons

Annons

Scarlett Johansson: ”Jag ville behålla latexdräkten”
Annons


Scarlett Johansson ville behålla den latexdräkt hon bar i nya filmen "Iron man 2".

Scarlett Johansson ville behålla den latexdräkt som hon bär i den nya filmen ”Iron man 2”.

Den 25-åriga skönheten, som spelar spionen Natasha Romanoff i den andra ”Iron man”-filmen, tränade hårt för att komma i den sexiga kostymen som hon kom att älska så mycket att hon aldrig ville ta av sig den.

– Den största motivationen fick jag när jag först såg dräkten. Jag tänkte ”Om jag ska komma i den där, så är det bäst att jag börjar nu”. Utmaningen var helt klart att komma i dräkten, säger hon till Independent.

– Jag ville behålla latexdräkten men tyvärr tillhörde den serieförlaget, så jag blev tvungen att ta av den till slut, fortsätter hon.

BILDSPEL: Premiär för Iron Man 2

Scarlett i den omtalade latexdräkten i "Iron man 2".

Scarlett följde ett strikt mat- och träningsschema för att komma i den korvskinnstajta utstyrseln.

– Jag lyfte mycket vikter och mixade med kampsport och combat. När man tränar så mycket är det viktigt att man äter rätt, så man äter på ett helt annat sätt, mycket omelett, kalkon och sånt. Det var en fantastisk upplevelse och jag kände mig starkare än någonsin, säger hon.

Johansson, som nyligen talade ut om smalhetsen bland Hollywoods kvinnliga skådespelare, berättade också att hon älskar sina kurvor för mycket för att gå ned i vikt.

– Jag behöver inte vara supersmal för att vara sexig. Du kommer aldrig att se mig gå ned en massa i vikt. Jag oroar mig inte över att svälta mig själv. För mig är det inte sexigt att vara jättesmal, säger hon.

Läs även: Scarlett Johansson välkomnar våren hos Mango

Scarlett Johansson.

Av: Malin Ny Foto: All Over Press, Stella Pictures


Annons


TAGGAR
2 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar