Annons

Annons

Scarlett Johansson svarar på viktkritiken!
Annons


Scarlett Johansson ger svar på tal.

Scarlett Johansson är känd för sina fina kurvor men på den senaste tiden har hon blivit anklagad för att ha använt en extrem diet för att gå ner i vikt inför sin kommande film ”Iron Man 2”. Nu ger Scarlett svar på tal om viktkritiken i ett inlägg på The Huffington Posts hemsida.

– Det påstås att jag har piskats i form av tränare som jag aldrig har träffat och att jag har ätit mat som jag inte kan uttala och att jag har tappat 6,3 kilo från min 161 centimeter långa kropp. Jag är en liten person redan från början, så idén om att jag skulle ha gått ner sådär mycket i vikt är fullständigt galen. Om jag skulle gå ner 6,3 kilo så skulle jag vara tvungen att kapa av båda armarna. Och en fot.

Scarlett skriver också att hon tränar regelbundet och äter en balanserad kost för att hålla sig hälsosam och att hon mår bättre när hon tränar. 

Scarlett med ett nytt manus i handen, kanske till "Iron Man 2".

Av: Emilie Hermansson Foto: Stella Pictures, All Over Press


Annons


TAGGAR
Kommentera | Translate


AnnonsLaddar