Annons

Annons

Scarlett Johanssons man vill adoptera
Annons


Ryan Reynolds vill adoptera barn.

Scarlett Johansson, 24, och hennes man Ryan Reynolds, 32, planerar att adoptera barn. Det är Ryan som har gått ut med nyheten i det nya numret av brittiska Glamour.

– Min äldsta bror är adopterad och jag har definitivt planer på att adoptera någon gång. Jag är väldigt tacksam för att jag har min bror. Jag skulle inte kunna vara mer för adoption. Det finns fullt av barn i världen som behöver det, säger Ryan.

Skådisparet gifte sig under en privat ceremoni i Kanada förra året. Det återstår att se när adoptionen kommer att ske. I en intervju med Harper’s Bazaar tidigare i år berättade Scarlett att hon och hennes man inte skulle starta familj riktigt än. 

När CHIC intervjuade Ryan i nummer 13 2009 berättade han att han drömmer om att bli pappa.

– Ja. Jag tror att de flesta kvinnor och män i min ålder drömmer om att bilda familj. Det passar inte än, men någon gång i framtiden, sa Ryan till CHIC. 

Ryan och Scarlett åker motorcykel.

Av: Emilie Hermansson Foto: Stella Pictures


Annons


TAGGAR
1 kommentar | Translate


AnnonsLaddar