Annons

Annons

Scarlett svettas på röda mattan
Annons


Scarlett svettas på röda mattan.

Scarlett Johansson svettas på röda mattan.

”Iron man 2”-aktuella skådespelerskan erkänner att hon alltid blir nervös när hon ska posera framför fotograferna på galor och premiärer.

– Jag gillar att göra mig i ordning innan. Jag gillar att fixa hår och smink och att ha på mig en vacker klänning… Men så fort jag kommer in på röda mattan börjar jag svettas. Det är en konstig kemisk reaktion jag får så fort jag kommer i kontakt med röda mattan. Jag vet inte vad det är. Kanske är det bara själva mattan, säger hon.

25-åriga Scarlett, som är gift med Ryan Reynolds, erkänner att hon reagerar likadant när hon står på scen och att hon till och med kan tänka sig att ta till drastiska åtgärder för att ta itu med problemet.

– Jag svettas mycket då också. Jag behöver förmodligen en spruta för att få det att sluta, sa hon när hon medverkade på ”The Ellen DeGeneres Show” nyligen.

Läs även: Är Gwyneth avundsjuk på Scarlett?

Scarlett Johansson på världspremiären av "Iron man 2".

Av: Malin Ny Foto: All Over Press, Stella Pictures


Annons


TAGGAR
Kommentera | Translate


AnnonsLaddar