Annons

Annons

Sex saker du bör veta innan du köper en designerväska

Celine Trio Bag.

Vilken är din drömväska?

Drömmer du om att köpa en väska från Prada, Céline eller kanske Louis Vuitton? Du är långt ifrån ensam. Dessvärre kostar en designerväska en hel del pengar, men det är inte omöjligt att spara ihop till en. Här är allt du behöver veta för att lyckas göra din dröm sann!

Annons

1. Bestäm dig för en väska
När du ska bestämma dig för vilken väska du vill köpa måste du tänka realistiskt. Kan du lyckas att spara ihop till den? Finns det något annat som du hellre vill köpa? Genom att vara helt säker på ditt köp från början undviker du att eventuellt ångra dig när väskan väl är köpt.

2. Gör din research
Precis som när du köper teknik eller bokar hotell är det viktigt att läsa recensioner när du ska köpa en designerväska. Bloggare har garanterat skrivit om den! Ett annat tips är att spana in väskan via Youtube; den kan se annorlunda ut i rörelse än vad den gör på stillbild.

3. Prova väskan i butik
Om du har möjlighet är det en stor fördel att ha testat och känt på väskan innan du köper den. Gå runt med den i butiken och kontrollera att den har bra förvaring inuti.

4. Håll koll på reorna
Även om det sällan är rea på designerväskor är det värt att registrera dig för olika butikers nyhetsbrev. På så sätt har du stenkoll på om priset sänks och om det är läge att fynda.

5. Titta efter begagnade väskor
Du behöver kanske inte nödvändigtvis köpa en helt ny designerväska. Det finns gott om hemsidor, så som Ebay, Tradera och Blocket där många väskor säljs. Var dock uppmärksam på att det cirkulerar en hel del kopior på nätet. Be alltid om kvitto!

6. Var tålmodig
Det tar ofta tid att hitta sin drömväska. Om du fortfarande är säker på vilken modell du vill köpa efter att ha gjort din research så är det värt väntan.

Lycka till!

Läs även:
14 enkla smycken som kompletterar din look
Filippa K bjuder in allmänheten till vernissage under Stockholm Fashion Week
14 romantiska underklädesset till alla hjärtans dag

Av: Emelie Anderberg
Foto: Céline

Annons
Annons

AnnonsLaddar