Annons

Annons

Shakira är beroende av choklad
Annons


Shakira tränade hårt inför videoinspelningen av "She Wolf".

Sångerskan Shakira, 33, är så beroende av choklad att hon gråter när hon inte får äta det:

– Jag älskar choklad! Jag är beroende av det. Jag insåg det strax innan vi började spela in videon till ”She Wolf”. Jag behövde en hel månad för att komma i form. Jag dansade, tränade och följde en strikt diet. Jag åt bara fisk, spenat och en speciell efterrätt med tofu. För första gången i mitt liv drömde jag om choklad och vakande upp med tårar i ögonen.

Shakira jobbade hårt för att komma i form inför inspelningen av videon till "She Wolf".

Den colombianska skönheten gav dock efter för sitt begär så fort videon var inspelad och klar,

– Så fort videon var klar gick jag in till ett café i Los Angeles och beställde fem bitar chokladtårta!

Konvolutet till "She Wolf" med Shakira.

Av: Rose-Marie Söderlund Foto: Stella Pictures


Annons


TAGGAR
2 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar